adurolabs.se – Om kända konstnärer, konst och grafisk design

Inred nytt hem med grafisk konst och få radonsanering

Köper man sig ett hus kan man komma över ett billigare hem om man är beredd på att renovera. När man kommer över ett hus som är från 1929 eller fram till 1975 är risken stor att man har blåbetong i huset som innehåller radon. Då kan professionella företaget Radea utföra alla typer av radonsaneringar eller radonbesiktningar. När man renoverar och sanerar ett hus, kan det sedan vara inspirerande att inreda hemmet med snygg grafisk konst på väggarna.

Radonsanering av högsta kvalitet

Om man går in på hemsidan radea.se kan man finna många bra tjänster inom radonsanering, radonmätning, eller besiktning kring radon. Om man anlitar ett professionellt företag som Radea, kan man till det nyköpta huset få en grundlig radonsanering som man blir riktigt nöjd med! Den kunniga och professionella personalen på Radea har stor erfarenhet kring radonsanering och kan även installera riktig moderna och effektiva ventilationssystem. Med en radonsanering av Radea får man alltid också en kostnadsfri besiktning med åtgärdsförslag av huset eller en lägenhet. En noggrann och professionell radonsanering med Radea betyder rätt personal med rätt utrustning och maskiner för ett säkert och radonfritt hem. När huset blir radonsanerat och även renoverat kan man sätta upp fin konst på väggarna och något som kan vara snyggt är grafisk och tidlös konst.

Grafisk konst på väggarna i ett radonfritt hus

Alla kan ha olika stilar i sina hem som passar den egna personligheten. Väljer man en grafisk design på konst att ha på väggarna, kan det till exempel vara i form av digitala och kreativa tryck på inramade posters. Grafisk kost består ofta av abstrakta motiv, men kan även vara foton som har visuellt kreativa inslag med detaljer som gör bilderna unika. När man sätter upp sina konsttavlor eller inramade posters i det nya huset finns det en del att tänka på. Först och främst ska man tänka ut hur tavlorna ska vara placerade. När man samtidigt skapar snygg inredning och sätter upp grafisk konst på väggarna ska man också skapa rätt ljussättning för konsten i rummen. Tavlor och posters med grafisk konst kan vara snyggt att sätt upp i form av en hel tavelvägg. Fördelen med grafisk konst är att den också är så flexibel med ofta abstrakta färger och motiv som man lätt kan kombinera.

På Radea kan man stå till tjänst med det mesta kring inomhusluften och på radea.se kan man också köpa många filter och olika ventilationslösningar till en bostad. Med ny inomhusluft efter en radonsanering av det renoverade huset behöver man därför inte vara orolig för hälsorisker. Med snygg grafisk konst som har rätt ljussättning i rummet i ett radonsanerat hus får man ett trivsamt hus att bo i året om.