adurolabs.se – Om kända konstnärer, konst och grafisk design

För dig som vill nå ut till fler

Om du har startat ditt egna företag eller har börjat frilansa som konstnär eller grafisk designer men har svårt att få flera kunder finns det flera saker du kan göra. I det här inlägget får du några tips på hur du med enkla medel kan nå ut till ännu fler potentiella kunder oavsett vilket typ av företag som du driver.

Med företagsfilm

Idag är rörlig bild det bästa sättet att fånga en kunds uppmärksamhet. Men många kanske inte har kunskapen som krävs för att fixa sin egna animerade film i kommersiellt syfte. Om du kan känna igen dig i det och vill hitta ett nytt sätt att nå ut med ditt budskap till dina kunder kan du

in på https://www.explainer.se/ där du kan läsa mer om företagsfilm och hur de jobbar med olika projekt för att lyfta fram och förmedla ett budskap i en kortare film.

Digital marknadsföring

Om du inte finns på internet är det svårt för dagens kunder att hitta dig. De allra flesta använder sig av sökmotorer när de är i behov av att hitta ett företag eller en frilansare som kan hjälpa dem med det de är i behov av. Förutom att företaget ska dyka upp på Google är det minst lika viktigt att du finns på sociala medier. På sociala medier kan du marknadsföra dina inlägg samtidigt som du har möjlighet att bygga upp ett förtroende och en relation med dina kunder. Är du till exempel konstnär kan du visa upp din konst på Instagram.

Blandat om konst