adurolabs.se – Om kända konstnärer, konst och grafisk design

Skapa ett spännande hem med rätt inredning

Genom att jobba med olika kontraster i inredningen kan du skapa spännande rum. Färger kan väcka känslor och symbolisera olika saker. Förutom färger är mönster och material också bra att ta till för att ge hemmet ett intressant lyft. Något som däremot inte ska förringas när du kommer till inredning är snygga innerdörrar som kan göra stor skillnad. Med rätt innerdörrar kan du tillsammans med annan inredning skapa precis rätt stämning och få till en helhet. Det finns mängder med olika innerdörrar att välja mellan, hitta dörrar som passar din stil.

Konst är en personlig inredningsdetalj

Konst är en inredningsdetalj som gör hemmet spännande. Rätt konstverk på rätt plats kan skapa magi. När det kommer till konst är det viktiga att du väljer sådant som verkligen tilltalar dig på något sätt. Du kan med fördel matcha konsten med din övriga inredning. Plocka upp någon färg i exempelvis en tavla och använd den på andra saker i inredningen som exempelvis textilier. Ett tips är att verkligen ta ut svängarna om du vill förmedla spänning och att det händer något.

Rummets funktion är viktig

När du ska inreda ett hem kan du fundera över vilka funktioner rummet ska ha och vad som kan införlivas i inredningen för att de ska uppfyllas. Fundera även på vad du kan addera i inredningen som speglar dig som person. Konst är en sak som kan visa upp dig i inredningen. Du kan ha konstföremål som skulpturer lika gärna som tavlor.

Blandat om konst